* Подлежи на одобрение от администрацията. Могат да бъдат изискани допълнителни документи потвърждаващи информацията от профилът ви.

** БМ картата е персонализирана и предназначена за по-лесни разплащания между участниците. След като имате достъп до вашия личен профил можете да заявите вашата лична БМ карта.
Потребителите ползващи Ограничени и Стандартни планове, които желаят да ползват персонализирана БМ карта, трябва да заплатят еднократно сумата от 24,90 лв. В цената е включена доставка до адрес на потребителя.

Потребителите ползващи ВИП план, могат да заявят своята БМ карта, като издаването й за тях е безплатно. Доставката до адреса на потребителя е за негова сметка.

Всяка БМ карта е валидна в срок от една година след издаването й.

 

Когато решите да се присъедините към разрастващото се семейство на Бартер Маркет, Вие имате възможност да изберете, с кой абонаментен план да стартирате.

Най-добре изборът Ви да бъде въз основа на това от какво и по колко има нужда вашия бизнес!

Ако Вие и Вашия бизнес предлагате много стоки и услуги, за Вас би било по-удобно и разумно да
използвате план, които ви осигурява възможност да качвате в каталога на БМ повече обяви.

Трябва да се вземе и предвид колко покупки и продажби бихте правили на месец, тъй като различните планове имат различна комисионна при транзакция.

Ако искате да правите много бартерни сделки и то по най-изгоден начин, за Вас би било по-разумно да изберете план, в който имате на разположение търговски представител, който е готов да Ви помогне при всяка ваша сделка и транзакция и да бъде ваш съветник. Това би Ви осигурило безупречни сделки  с висока ефективност.

Бонус "Добре дошъл"всеки присъединил се участник може да изиска този бонус, който е под формата на БМ левове. Размерът му се определя в зависимост от плана за участие, който прецените, че е най-подходящ за вас.

Бонус "Предай нататък" – всеки присъединил се участник в мрежата на Бартер Маркет има възможност да се възползва от този бонус. Ако споделите на ваш партньор или приятел за ползите от мрежата на Бартер Маркет, при одобрение на новият участник и двамата получавате бонус от БМ левове в зависимост от плана, който новия участник избере.

Безлихвен кредит - Една от значимите ползи за вас или вашия бизнес в Бартер Маркет е възможност да ползвате безлихвено кредитиране. Това е възможно благодарение на допълнителна функционалност на платформата, която притежава свойствата на система за взаимно кредитиране между търговци.  С участието си вие получавате възможност за безлихвен кредит от БM левове, с който  да купувате стоки или услуги в мрежата още преди да сте сечелили от продажби. Погасяването на кредита ви се извършва чрез продажба на собствените ви стоки или услуги на други участници в платформата, в срок поставен от Бартер Маркет.

Годишна и входна такса - тези такси важат за "Стандартен" и "ВИП" планове и са съобразени с преимуществата, които плановете дават. Ако вие правите по над 15/20 сделки (транзакции) месечно, комисионната при "Ограничения" план няма да бъде толкова изгодна, колкото ако преминете на "Стандартен" или "ВИП" план.

Изберете за своя бизнес това което е най-изгодно за него!

 


Нагоре