Хотели

Вие сте собственик на хотел, борите се с растяща конкуренция, имате незаети стаи и конферентни зали, и може би губите средно 50% от потенциалния си приход. Замислете се за някои отсегашните ви задължителни разходи, които ще можете да покривате включвайки се в мрежата на Бартер Маркет.
Нека вземем следния пример:

Ако вашият хотел разполага със 100 стаи, средна заетост 70% и цена за двойна стая със закуска 60лв., то вие губите по 1`800 лв. потенциален приход на ден. Като изчислим разходите за поддръжка на хотелска стая а именно: почистване, смяна на бельо и закуска, и приемем, че те са 25% от цената на нощувка излиза, че общия разход ще бъде 450лв. Струва ли си да инвестирате тези 450 лв.,за да разполагате със средства от 1’800 БМ лв., с които да купувате различни стоки и услуги, за които преди сте плащали с пари? Освен това присъединявайки се към нас вие ще промотирате безплатно вашият бизнес в изцяло нов пазар без конкуренция и ще запълвате незаетите стаи, с които разполагате. Натрупаните БМ левове, можете да използвате за:

-почистване на стаи и фасада на хотела
-печатна и интернет реклама
-ежемесечни консумативи
-авто услуги

Можете да се възползвате от тези както и много други стоки и услуги с придобитите БМ левове, и всичко това освобождавайки се от незаетите ви стаи. 

Нагоре