В днешната икономика съществуват шест пъти повече стоки и услуги отколкото пари. Нито един бизнес, колкото и да е успешен той, не реализира 100% от стоките или услугите си, което води в повечето случаи до безвъзвратни загуби. Точно за това ние ви предлагаме решение на този проблем, а именно да ви спестим пари използвайки вашите нереализирани стоки и услуги чрез нашата модерна онлайн платформа за многопосочен бартер.

Присъединявайки се към нас, вие:

Пестите пари

Превръщате вашите залежали стоки, услуги или свободни часове в БМ левове, с които можете да купувате от други участници на платформата. С БМ левовете можете да покривате част от вашите разходи като реклама, юридически и счетоводни услуги, бонуси за служители, интернет услуги, поддръжка и ремонт на автомобили, консумативи за вашия бизнес, както и много други.Печелите нови клиенти


Рекламирате бизнеса си пред нови потенциални клиенти без да плащате допълнително за маркетинг и реклама, които са естествена част от членството ви в такъв вид активно търгуваща общност.


Освобождавате се от залежалите стоки

 


Вместо да правите намаления на продуктите си, за да освободите място за нови, ползвайте Бартер Маркет и ги продайте на пълната им стойност. Превърнете вашите залежали стоки, услуги или свободно време в покупателна сила.


Повишавате продажбите


Ще увеличите приходите си чрез много нови постоянни клиенти, които активно купуват и продават на платформата на Бартер Маркет. Участието ви на платформата, няма за цел да замени сегашните ви покупки и продажби, но ще бъде добро допълнение към тях.  

Ползвате безлихвен кредит

 

Една от значимите ползи за вас или вашия бизнес в Бартер Маркет е възможност да ползвате безлихвено кредитиране. Това е възможно благодарение на допълнителна функционалност на платформата, която притежава свойствата на система за взаимно кредитиране между търговци.  С участието си вие получавате възможност за безлихвен кредит от БМ левове, с който  да купувате стоки или услуги в мрежата още преди да сте спечелили от продажби. Погасяването на кредита ви се извършва чрез продажба на собствените ви стоки или услуги на други участници в платформата. Броят на вноските по кредита и неговият срок се договарят индивидуално..

  

ПОС терминал и "БМ" карта

Още едно от удобствата на платформата, е че ви предоставя няколко варианта за разплащане в системата. Можете да закупите или продадете дадена стока или услуга, като направите транзакция онлайн през вашата лична сметка в платформата или да използвате "БМ" карта с персонален ПИН код и разплатите офлайн лично с участника, от който купувате. За целта търговците на платформата имат достъп до специално създадена УЕБ ПОС терминал,  чрез, който могат да получават и нареждат плащания без да плащат допълнително за това

 

Мобилно банкиране

 

Мобилното банкиране на Бартер Маркет е иновативна софтуерна услуга, позволяваща осъществяването на платежни и справочни операции директно през мобилният ви телефон.

С мобилното банкиране на Бартер Маркет вие ще можете:
- да нареждате преводи към всеки участник на платформата
- да проверявате движенията и наличността по вашите сметки

Услугата функционира с всеки тип и модел мобилен телефон разполагащ с браузър, без необходимост от сваляне и инсталиране на допълнителни приложения.
Разгледайте мобилното банкиране...

 

 

Всичко това няма да ви струва нищо освен символична комисионна и то само при нова покупка или продажба.  

Нагоре